OM GRIBSKOV HYPNOTERAPI

Om Carsten Wendt

Jeg har siden 2003 arbejdet som selvstændig konsulent og rådgiver, primært med forretningsudvikling. Gennem de sidste 4 år har jeg arbejdet med coaching og rådgivning med udgangspunkt i persontype værktøjet Enneagrammet.

Jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe mennesker med positivt at finde deres afsæt for måden de er sammen med andre mennesker på. Det er  med disse erfaringer at jeg i april 2013 tog uddannelsen som Hypnoterapeut. Interessen kom som et resultat af, at jeg altid kunne hjælpe mine klienter ud af den stress som havde med arbejdet at gøre.

Jeg opdagede i mine sessioner, at oftest var det udfordringer på hjemmefronten, og derved i klientens private liv, som var årsag til stressen. Det var ikke altid muligt, inden for den pakke som arbejdsgiveren satte til rådighed, at få” løst” de private grunde til at klienten blev stresset og kom ud af balance.

Jeg var inden min uddannelse som hypnoterapeut MEGET skeptisk overfor dette hokus pokus værktøj. Men jeg må anderkende dette meget effektive værktøj til at skabe balance i et menneskelige sind. Jeg har siden min uddanelse haft 121 klienter i stolen. 117 af dem har fået et mærkbart forbedret liv efter hypnose-behandlingen.

Jeg er uddannet Hypnotisør og Hypnoterapeut hos Jakob Stracotta , Humanprogress.

Min coach  baggrund er Master coach i Enneagrammet, Kognitiv Coach og Positiv psykologi-vejleder.

Jeg er sikker på, at det er denne kombination af coaching og hypnose, som har giver mig det absolut bedste udgangspunkt for de resutater jeg sammen med klienter skaber med hypnose.

Kontakt Gribskov hypnoterapi

 

Gribskov Hypnoterapi
Salekildevej 6
3200 Helsinge

Telefon nr: +45 40402194
E-mail: carsten@carstenwendt.dk

Du er altid velkommen til at kontakte Gribskov Hypnoterapi på telefon +45 40402194

Hypnose – find årsagen og slip symptomet

Behandling i København og Nordsjælland

Hypnose hjælper dig med:

·        Angst og fobier

·        Stress

·        Depression

·        Rygestop

·        Vægttab

·        Eksamensangst

·        Præstationsangst

Kontakt mig på 40402194 og hør mere om hvordan hypnose kan hjælpe dig videre i dit liv.

Hypnose uden du slipper kontrollen

Hypnose er ikke en bevidstløs tilstand, hvor du ikke selv bestemmer over din krop og dit sind, men en form for meditation, hvor du skaber forbindelse til din ubevidsthed.

Du finder vej til det tidspunkt eller sted, hvor en stærk følelsesmæssig reaktion blev skabt i forbindelse med en oplevelse.

Oplevelsen af ikke at slå til, menneskeligt eller fagligt, præger os mennesker. Mange gange langt ud over, hvad der er rimeligt, fordi oplevelsen ligger tilbage i barndommen.

Som barn har vi ikke den viden eller det menneskekundskab, som sætter oplevelser i perspektiv. Vi tager det hele lige ind, og identificerer os selv med den følelse, der opstod.

80 % af alle emner, der egner sig til hypnose, har bund i lavt selvværd. Ved hypnose fjerner du din følelsesmæssige forbindelse mellem symptom og de oprindelige årsager, i stedet for at holde fast i gamle mønstre.

Underbevidstheden holder dig fast i nogle overbevisninger om dig selv, som din bevidsthed ikke giver dig mulighed for at bearbejde direkte.

Medlem af:

Kontakt mig online

så ringer jeg dig op for en snak om rygestop med hypnose.

[elfsight_contact_form id="7"]
[elfsight_contact_form id="6"]
TOP