RYGESTOP MED HYPNOSE

Rygestop med hypnose

Gør det lettere for dig at holde op med at ryge

Hjælp dig selv med hypnose, når du er klar til rygestop. Gribskov Hypnoterapi behandler i København, Hovedstaden og Nordsjælland. Rygestop er ikke kun en bevidst beslutning. Selvfølgelig skal du være oprigtigt motiveret for at holde op, men den ubevidste vane, der fastholder dig i afhængigheden, kan være svær at ændre.

Hypnose er en måde at skyde genvej til din underbevidsthed. Du bliver guidet til en bekræftelse af din egen beslutning om rygestop.

Du fjerner de oprindelige årsager til, at det er svært for dig at holde op med at ryge. I din underbevidsthed finder du det punkt, hvor oplevelse og følelse er forbundet. Når følelse og oplevelse bliver neutrale i forhold til hinanden, bliver det lettere for dig at anerkende følelsen, uden at give efter for den.

Hypnose Rygestop

Første skridt til et bedre liv

Få hjælp til rygestop med hypnose

Det ved du, og det er derfor det er så irriterende, når andre mennesker fortæller, at de holdt op fra den ene dag til den anden, og ”ikke har savnet smøgerne siden”. Dejligt for dem, men ikke sådan lige at efterligne. For så havde du gjort det allerede.

Erkendelsen af afhængigheden og motivationen skal være stor hos dig. Der er faktisk ingen af de rationelle argumenter for rygestop, der virker, for du tager dine beslutninger med følelserne. Også selvom du ikke vil være ved det.

Du skal finde en naturlig balance i de følelser (socialt samvær, trøst, mental pause), som du forbinder med rygning. Så bliver det lettere at holde op.

Jeg behandler rygestop med hypnose i København, Hovedstaden og Nordsjælland.

Rygestop_Hypnose

Kontakt mig her

Lad os tage en snak om dit rygestop.

Hypnose Carsten Wendt
TOP