HYPNOSE MOD EKSAMENSANGST

HYPNOSE MOD EKSAMENSANGST

FRA EKSAMENSANGST TIL SELVTILLID MED HYPNOSE

Hypnose hjælper dig med at kontrollere din eksamensangst, så du opnår de bedst mulige resultater og får en god oplevelse.
Lidt adrenalin forbedrer din præstation, men for meget adrenalin forringer den. Det er forskellen på at være tændt og klar til at præstere, og så at være så stresset, at det belaster hele din krop.

Hypnose er en blid og effektiv måde at håndtere din eksamensangst.

Der kan være flere årsager til din eksamensangst:

  • Angsten for at blive bedømt negativt
  • Angsten for negative reaktioner fra dine forældre eller lærere
  • Ønsket om den perfekte præstation
  • Mangel på forberedelse (det ved du godt hvad du skal gøre ved)

Kontakt mig om hypnose mod eksamensangst – det virker.

Hypnoterapi mod Eksamensangst

FRA EKSAMENSANGST TIL SELVTILLID MED HYPNOSE

Presset for en god eksamen giver dig trykken for brystet, koldsved og oplevelsen af svækket hukommelse. Det er noget skidt, for du skal bruge et godt resultat for at komme ind på drømmeuddannelsen, få kørekortet eller det helt rigtige job.

En eller anden oplevelse i dit liv har knyttet eksamen, eller præstation, til en ubehagelig følelse. Den følelse vil din underbevidsthed gerne skåne dig for at opleve igen. Det er derfor den ansporer dig til helt at undgå situationer, hvor du risikerer eksamensangst.

Eksamensangsten holder dig tilbage fra at opnå de resultater du gerne vil have. I sidste ende handler det om at få en god oplevelse og det bedst mulige resultat.

Hypnose er en trance-agtig tilstand, hvor jeg guider dig til du har fundet den oplevelse, der udløser eksamensangsten. Når du har fundet det rigtige punkt, så løser vi op for forbindelsen mellem følelse og oplevelse. Det neutraliserer den voldsomme reaktion, som ofte er et barns reaktion og dermed ikke har været bearbejdet af din nuværende bevidsthed og viden.

Læs mere om mig her »

Kontakt mig online

så ringer jeg dig op for en snak om hypnose og hvordan det hjælper på din eksamensangst.

[elfsight_contact_form id="7"]
[elfsight_contact_form id="6"]
TOP