VÆGTTAB MED HYPNOSE

VÆGTTAB MED HYPNOSE

NATURLIG ÆNDRING AF DIN LIVSSTIL

Hypnose virker til vægttab, fordi du finder den følelsesmæssige årsag til, at du spiser for meget eller forkert. Det er ingen kur, og det er ikke tvang, blot en naturlig lyst til at tabe dig, som du gør lettere for dig selv.

Trøster du ofte dig selv, når der bliver stresset på arbejdet eller du er ked af det? Nogen trøster sig selv med rygning, andre spiser sig til midlertidig opmuntring. Afhængighed af sukker og trøst i form af mad er ikke nogen spøg. I modsætning til rygning, så kan du ikke bare holde op med at spise.

Sukker udløser dopamin i hjernen, og det er denne sammenhæng du skal have ændret. Når du føler tilfredsstillelse og belønning ved ikke at spise for meget, så er det ikke længere et problem at tabe dig eller holde vægten.

Kontakt mig online

Hør mere om dine muligheder for vægttab med hypnose.

Tab dig med hypnoterapi

Hypnose, vægttab og årsager til overvægt

Inden vi begynder på selve hypnosen, så har vi en grundig samtale, hvor du får kredset dig ind på problemets kerne. På et eller andet tidspunkt i dit liv, er der en oplevelse og en følelse, der har bidt sig fast. Det er denne følelse, vi skal have løst op for. Ikke for at fjerne hverken oplevelse eller følelse, men for at bringe dem i balance i forhold til hinanden.

Tavshedspligt er en selvfølge, så du får et frirum til at fokusere på det, der er din udfordring i forbindelse med vægttab. Der sker ingen påvirkning, ud over det vi har aftalt, mens du er i trance.

Skriv til mig online

Så ringer jeg dig op for en snak om vægttab med hypnose.

Vægttab med hypnose
TOP