HYPNOSE MOD DEPRESSION

HYPNOSE MOD DEPRESSION

FIND LIVSLYSTEN IGEN

Brug din underbevidsthed til at hjælpe dig ud af depression. Jeg guider dig gennem hypnosen, men du finder selv frem til årsagen og de tilhørende følelser.

Det er ikke altid nok at ville den rationelle beslutning. Når årsagen er rodfæstet i din underbevidsthed, så er det underbevidstheden vi skal have fat i for at gennemføre en så stor ændring.

Kontakt mig online

så ringer jeg dig op for en snak om, hvordan hypnose hjælper dig videre.

Depression Hypnose

Hvordan virker hypnose mod depression?

Du bliver bragt i en mild form for trance, hvor du stadig har fuld kontrol over dig selv. Vi skaber en vej til din underbevidsthed, som giver dig muligheden for at identificere følelsesmæssige knudepunkter.

Målet er, at bringe tidligere oplevelser og følelser i balance, så deres nutidige påvirkning bliver reduceret. Det hjælper dig med at identificere de problematiske følelser, når de dukker op og giver dig kontrol over din reaktion.

Depression bliver oftest fremkaldt af akutte omstændigheder, men en del af dem der lider af depression, har en genetisk disponering for det. Det betyder, at hvis du er disponeret for depression, så er du særligt sårbar.

Læs mere om Carsten Wendt »

Hypnose mod depression

Kontakt mig online

lad os tage en dialog om dine muligheder for hypnose.

[elfsight_contact_form id="7"]
[elfsight_contact_form id="6"]
TOP