HYPNOSE MOD STRESS

HYPNOSE MOD STRESS

FÅ BALANCEN TILBAGE

Hypnose mod stress giver dig et effektivt og hurtigt redskab til at håndtere et liv i ubalance.

Stress er en automatisk funktion i hjernen, som oprindeligt var beregnet på at øge overlevelsesevnen i farlige situationer og ved jagt.

Stress udløser adrenalin og giver dig ekstra kræfter, øget evne til fokus og udholdenhed. Adrenalin er en god ting, når bare du ikke har for meget af den i kroppen.

Dig der leder efter en løsning på stress, er ude over det punkt, hvor adrenalinen hjælper dig. Når du har haft stress for længe, så begynder adrenalinen at nedbryde din krop i stedet for at hjælpe. Og så skal du gøre noget ved det.

Kontakt mig online

Hør mere om, hvordan hypnose virker mod stress.

Hypnoterapi mod stress

Virker hypnose mod stress?

Ja, det gør det.

Læs tilbagemeldingerne fra nogle af de mennesker, jeg har hjulpet med hypnose »

Der er meget forskel på, hvornår mennesker erkender, at stress har taget overhånd for dem. Fælles for alle er, at det gælder om at finde den rigtige metode til at håndtere det på.

Det er både farligt for helbredet og sindet, når vores stenalderhjerne reagerer for kraftigt på det, den opfatter som fare.

Hypnosen hjælper dig til at neutralisere den angst, som er forårsaget af stress.

Med lidt hjælp fra mig, finder du frem til det knudepunkt, hvor en oplevelse og en følelse har lagt grunden til din stress.
Har du været stresset længe, så er alene selve hypnosen en måde at opnå en helt stress-fri tilstand, mens du er i trance.

Når du er i trancen har du stadig fuld kontrol over dig selv og dine beslutninger. Men du befinder dig i en tilstand, hvor du ikke er presset af dine følelser.

Du får hjælp til at finde en måde at håndtere stress på, så du kan hjælpe dig selv i dagligdagen. Det giver ro, når du ved, at du altid har en vej tilbage til balancen.

Kontakt mig online

så ringer jeg dig op for en snak om hypnose.

[elfsight_contact_form id="7"]
[elfsight_contact_form id="6"]
TOP